window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-3J2HL4H7EM');

VELIKO PUTOVANJE – SINKRONIZIRANO

Početna/kino/VELIKO PUTOVANJE – SINKRONIZIRANO
Učitavanje Događaji
Ovaj događaj je prošao.

Dragi filmoljupci, ove godine također za vas organiziramo ljetno kino na otvorenom. Ove godine filmovi će se prikazivati na Otoku mladosti 31. srpnja i 1. kolovoza.

Za mlađe filmoljupce na rasporedu je idući dan “Veliko putovanje (Big Trip)” u nedjelju 1. kolovoza u 20:30 sati, nova nevjerojatna animirana avantura od scenarista “Madagascara”. Nevjerojatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu. Roda jednostavno zamjeni adresu obitelji pandi s obitelji medvjeda. I tada medo koji sve u životu radi na ispravan način, odluči organizirati ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji.
Njegov se neumorni susjed uputi s njim kako bi mu radio društvo na toj avanturi. Na putu susreću brbljavog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra…suočavaju se s puno izazova i kušnji, ali na kraju dostave bebu njezinoj obitelji. Trajanje filma je 84 minute.