window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-3J2HL4H7EM');

Ludbreg petkom – Koncert kvarteta flauta Monochromia

Početna/Ludbreg petkom – Koncert kvarteta flauta Monochromia

Ludbreg petkom – Koncert kvarteta flauta Monochromia

Kvartet flauta Monochromia komorni je sastav osnovan 2017. godine, a čine ga nagrađivane flautistice Barbara Kšenek, Maja Mustapić, Dunja Đurđević i Barbara Tomić. Uz mnogobrojne interne nastupe održale su i samostalne recitale u glazbenoj školi u Požegi, Pakracu, Novoj Gradiški, Glazbenoj školi Vatraslava Lisinskog u Zagrebu i na Muzičkoj akademiji u Zagrebu s djelima stranih i domaćih autora te su redovite sudionice na ciklusima koncerata “Virtuoso”.
Kvartet je osvojio prvu nagradu na međunarodnom natjecanju ”Davorin Jenko” u Beogradu 2018. godine, kao i prvu nagradu na istom natjecanju 2019. godine te prvo mjesto na državnom natjecanju HDGPP-a 2018. godine. Također, dobitnice su nagrade ”Oskar znanja” kojeg dodjeljuje Agencija za odgoj i obrazovanje za akademsku godinu 2018./2019. Krajem rujna 2019. godine sudjelovale su na međunarodnom natjecanju u Milanu, gdje su s kraćim recitalom predstavile sebe kao kvartet te Muzičku akademiju u Zagrebu, a početkom listopada 2019. godine ušle su u polufinale natjecanja ”Papandopulo”.

Date

kol 12 2022
Expired!

Time

20:00 - 21:00
Dvorac Batthyany

Location

Dvorac Batthyany
Ludbreg, Dvorac Batthyany