Haiku prijateljima!

Poziv na sudjelovanje u stvaranju
HAIKU ZBORNIKA – LUDBREG 2020.

 

O održavanju susreta i promociji zbornika obavijestit ćemo Vas naknadno te Vas molimo da pratite objave na našoj stranici.

 

Urednički odbor i Centar za kulturu i informiranje pozivaju sve zainteresirane haikuiste da svoje radove pošalju na našu adresu.

Broj haikua koje šaljete na natječaj je ograničen na 6 po jednom autoru. Za one koji se bave haikuom erotske tematike bar jedan haiku može biti (u tih 6) s tom tematikom. Za erotske haikue dodjeljuje se plaketa „Afrodita“.

Haikue za objavu u zborniku odabrat će uredništvo.

Molimo da haikue šaljete u Word dokumentu (kao privitak elektroničke pošte) kojeg ćete nazvati svojim imenom i prezimenom (npr. branko.dijanosic.docx). Molimo ne šaljite dokumente koji imaju naziv tipa HaikuLudbreg2020.docx.

Radove pošaljite elektroničkom poštom na našu adresu haiku@czkidn.hr

Ako niste u mogućnosti slati elektroničkim putem, možete poslati i poštom na našu adresu (Trg sv. Trojstva 19 – 42230 Ludbreg).

Ako su haikui prevedeni na engleski jezik (mi ne preuzimamo odgovornost za kvalitetu prijevoda) obavezno napišite tko je autor prijevoda.

Molimo da ne šaljete nikakve šifre već ime i prezime autora, natječaj nema natjecateljski karakter.

Svoje haikue šaljite zaključno s datumom 30. travnja 2020. godine, radovi pristigli nakon tog termina neće se uvrstiti u zbornik.

Haiku susret se održava u Ludbregu 6. lipnja 2020. početkom u 11:30 sati u dvorca Batthyany.

Prijave za sudjelovanje na zajedničkom ručku

Ako želite sudjelovati na zajedničkom ručku nakon susreta, možete potvrditi to elektroničkom poštom (haiku@czkidn.hr) ili telefonski (042/ 810 441) do 1. lipnja 2020. godine.

Doviđenja u Ludbregu!
Srdačno Vas pozdravljamo!