I iduće godine nastavljamo s provođenjem kulturno-umjetničkog programa “Ludbreg petkom”, stoga pozivamo pojedince, udruge, društva, institucije i ostale zainteresirane privatne i pravne osobe s područja Republike Hrvatske da popune prijavnicu za sudjelovanje.

“Ludbreg petkom je program u sklopu kojeg će se petkom u Ludbregu održavati razna kulturna događanja. Cilj programa je promocija kulturnih aktivnosti kako bi se pokazao njihov značaj i uloga.

Ove godine osim izložbenih programa mogu se prijaviti i književne i putopisne večeri (predstavljanje knjiga), filmske i video projekcije, koncerti, plesne i kazališne predstave te performansi i instalacije na otvorenom.

Sudionicima i izlagačima osiguravamo besplatan termin i korištenje prostora unutar Centra, ali i prostore u dvorcu Batthyany te svu dostupnu tehničku opremu.

Programi će se izvoditi tijekom 2021. godine u svim mjesecima osim u siječnju, a prema kalendaru raspoloživosti Centra za navedeni period te u dogovoru s autorima apliciranih projekata. Odabrat će se 20 programa s terminom izvedbe u 2021. godini, a prednost kod odabira imaju izlagači s ludbreškog područja.

Prijave za natječaj podnose se ispunjavanjem prijavnice uz dostavu obaveznih priloga, a primaju se do 31. 12. 2020.

Sva pitanja vezana uz prijave i natječaj šaljite na e-mail: jkoprek@czkidn.hr

Ostale detalje natječaja možete pronaći OVDJE.

PRIJAVNICA