Haiku prijateljima!

Urednički odbor i Centar za kulturu i informiranje pozivaju sve zainteresirane haikuiste da svoje radove pošalju na našu adresu.

Broj haikua koje šaljete na natječaj je ograničen na 6 po jednom autoru. Za one koji se bave haikuom erotske tematike bar jedan haiku može biti (u tih 6) s tom tematikom. Za erotske haikue dodjeluje se  plaketa  „Afrodita“.

 Haikue za objavu u zborniku odabrat će uredništvo.

Molimo da haikue šaljete u Word dokumentu (kao privjesnicu u mailu) kojeg ćete nazvati svojim imenom i prezimenom (npr. branko.dijanosic.doc). Molimo ne šaljite dokumente koji imaju naziv tipa Haiku Ludbreg 2019.

Radove pošaljite e-mailom na našu adresu haiku@czkidn.hr i na mail urednika: boris.nazansky@zg.t-com.hr . Ukoliko niste u mogućnosti slati elektronskim putem, možete poslati i poštom na našu adresu (Trg sv. Trojstva 19 – 42230 Ludbreg ). Ako su haikui prevedeni na engleski jezik (mi ne preuzimamo odgovornost za kvalitetu prijevoda) obavezno napišite tko je autor prijevoda.

Molimo da ne šaljete nikakve šifre već ime i prezime autora, natječaj nema natjecateljski karakter.

Svoje haikue šaljite zaključno s datumom 30. travnja 2019. godine, radovi pristigli nakon tog termina neće se uvrstiti u zbornik.

Haiku susret se održava u Ludbregu  8. lipnja  2019.  početkom u 11:30 sati u zgradi Centra.

Za prijavu za sudjelovanje na zajedničkom ručku dovoljno je poslati e-mail na našu adresu ili nazvati na telefon 042 810 441.

Tko ne sudjeluje na ručku dobro je došao i ne treba slati posebnu prijavu.

Doviđenja u Ludbregu!

Srdačno Vas pozdravljamo!  

Centar za kulturu i Urednički odbor