Haiku prijateljima!

Poziv na sudjelovanje u stvaranju HAIKU ZBORNIKA – LUDBREG 2017.

Urednički odbor i Centar za kulturu pozivaju sve zainteresirane haikuiste da svoje radove pošalju na našu adresu.

Broj haikua koje šaljete na natječaj je ograničen na 6 po jednom autoru. Za one koji se bave haikuom erotske tematike bar jedan haiku može biti (u tih 6) s tom tematikom. Za erotske haikue dodjeluje se plaketa „Afrodita“.

Haikue za objavu u zborniku odabrat će uredništvo.

Molimo da haikue šaljete u Word dokumentu kojeg ćete nazvati svojim imenom i prezimenom (npr. branko.dijanosic.doc). Molimo ne šaljite dokumente koji imaju naziv tipa Haiku Ludbreg 2017.

Radove pošaljite e-mailom na našu adresu info@czkidn.hr Ukoliko niste u mogućnosti slati elektronskim putem, možete poslati i poštom na našu adresu (CENTAR ZA KULTURU I INFORMIRANJE Dragutin Novak LUDBREG, Trg sv. Trojstva 19 – 42230 Ludbreg, Telefon: 042 810 441 – Telefaks 042 306 068).

Ako su haikui prevedeni na engleski jezik (mi ne preuzimamo odgovornost za kvalitetu prijevoda) obavezno napišite tko je autor prijevoda.

Molimo da ne šaljete nikakve šifre već ime i prezime autora, natječaj nema natjecateljski karakter.

Svoje haikue šaljite zaključno s datumom 30. travnja 2017. godine, radovi pristigli nakon tog termina neće se uvrstiti u zbornik.

Haiku susret se održava u Ludbregu 10. lipnja 2017. Ukoliko se želite pridružiti u „zdravici“ za vrijeme ručka – pripremite se!

Prijavnicu za sudjelovanje na Haiku susretu naći ćete na našoj web stranici www.czkidn.hr . Prijavnica će biti objavljena u svibnju 2017.

Doviđenja u Ludbregu!

Srdačno Vas pozdravljamo!

Centar za kulturu i Urednički odbor