Utrka Centrum mundi 2020.

Zbog pravila privatnosti YouTube treba Vaše dopuštenje za učitavanje. Za detalje, molimo pogledajte naša Pravila privatnosti
Prihvaćam

Drage trkačice i trkači,

definiran je novi termin održavanja utrke „Centrum mundi 2020“.  Prijave su otvorene.

Utrka „Centrum mundi“ koja se tradicionalno održava u ožujku povodom obilježavanja Dana grada Ludbrega ove će se godine zbog situacije uzrokovane koronavirusom održati 18. srpnja 2020. s početkom u 10 sati. Registracije kreću od 9 sati.

Trči se ulicama Ludbrega. Staza je kružnog tijeka, asfaltirana i označena. Svi sudionici kreću s Trga Sv. Trojstva gdje je ujedno i cilj. Jedan od glavnih elemenata utrke je promocija zdravog i aktivnog života te je zbog toga uz glavnu utrku (10,000 m) osmišljena i utrka za građane (2,500 m). Obje utrke započinju u isto vrijeme.

Utrka se održava 7. godinu zaredom te u njoj sudjeluje preko 200 natjecatelja.

Informacije:

  • Mjesto održavanja: Grad Ludbreg
  • Datum održavanja: 18. srpnja 2020. godine
  • Start/cilj: Trg Sv. Trojstva
  • Start utrke: 10:00 sati
  • Prijave: Najkasnije do 17. srpnja 2020. (stotinka.hr) ili na dan utrke
  • Staza: Kružnog tijeka, asfaltirana i označena

(start) Trg sv. Trojstva – Ul. Kardinala Stepinca – Ul. M.P. Miškine – Koprivnička ul.- Ul. bana Jelačića – Ul. P. Zrinskog – Ul. Centra svijeta – Trg sv. Trojstva (cilj)

  • Kotizacija: nema

*Molimo sve dosad prijavljene natjecatelje da zbog izmjene datuma održavanja, a radi lakše organizacije i koordinacije, popune novu prijavnicu za sudjelovanje na utrci „Centrum mundi 2020“. Dakle, prijave koje su pristigle za termin u ožujku (odnosno sve prijave pristigle do 23. lipnja 2020.) neće biti važeće. Zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju 🙂

Raspis utrke

Pravila utrke

Obrazac suglasnosti roditelja/skrbnika