Petnaestu godinu zaredom u našoj organizaciji održat će se popularni festival kajkavske komedije „Dani Mladena Kerstnera“, no ovoga puta u nešto izmijenjenom izdanju.

Naime, radi obnove dvorane u kojoj se inače tradicionalno održava festival, organizacija ove godine seli u Društveni dom u Hrastovsko koji je jedini adekvatan na ludbreškom području da ugosti ovakav, možemo sada već reći, regionalni festival glumaca amatera.

Pozivamo sve glumačke skupine i udruge zainteresirane za sudjelovanje na ovogodišnjem festivalu kajkavske komedije „Dani Mladena Kerstnera” da popune prijavnicu za sudjelovanje koja se nalazi u nastavku.

Predviđeno trajanje manifestacije je od 19. do 22. studenog. Organizator zadržava pravo skraćivanja dana trajanja manifestacije ili njenog otkazivanja ukoliko se za to ukaže potreba.

*VAŽNA NAPOMENA: Maksimalno dozvoljeno trajanje predstave je 35 minuta. Molimo glumačke skupine da uvaže zadane vremenske rokove radi poštivanja epidemioloških mjera koje smo dužni provoditi.

Propozicije:

 • Festival će se ove godine održati u Društvenom domu u Hrastovskom (dimenzija pozornice 4,5 x 5,5 metara)
 • Festival kajkavske komedije – Dani Mladena Kerstnera nije natjecateljskog već revijalnog karaktera.
 • Predstave mogu trajati maksimalno 35 minuta. Molimo pridržavajte se vremenskog okvira radi poštovanja epidemioloških mjera koje smo dužni provoditi. Društvo koje zloupotrijebi vrijeme neće moći nastupiti slijedeće godine.
 • Raspored izvođenja utvrđuje organizator
 • Raspored predstava bit će izrađen najkasnije do 15.11.2020. godine. Svako će društvo biti obaviješteno na e-mail (molimo svakako dostavite valjanu e-mail adresu radi bržeg i lakšeg komuniciranja).
 • Ukoliko se prijavi veliki broj društava, organizator zadržava pravo na traženje dodatnih informacija o predstavama ili snimku predstave da bi se mogao izvršiti odabir onih društava koje će nastupati u Ludbregu.
 • Isto tako, organizator zadržava pravo skraćivanja dana trajanja manifestacije ili njenog otkazivanja ukoliko se za to ukaže potreba.
 • Svako je društvo odgovorno za vlastitu scenografiju. Ako imate kakvih potreba, molimo pitajte nas ranije.
 • Prilikom navođenja broja osoba koje dolaze u Ludbreg, navedite samo broj osoba koje sudjeluju u predstavi ili su povezane s predstavom (autori teksta, režiseri, scenografi).
 • Ukoliko imate preferirani dan za izvođenje predstave, molimo napišite, ali svi neće moći nastupiti u željene dane. Maksimalno trajanje svih predstava u jednom danu je 3 sata.
 • Za sve sudionike predstava bit će osiguran domjenak nakon svih izvedenih predstava.

Prijave za sudjelovanje

Prijave se primaju do 2. 11. 2020.

Prijavu možete popuniti na dva načina (jedan je dovoljan).

1. ISPUNJAVANJEM GOOGLE OBRASCA

Otvorite link u nastavku, ispunite obrazac i kliknite PODNESI.

OBRAZAC PRIJAVNICE

2. ISPUNJAVANJEM PRIJAVNICE U WORD-u

Preuzmite WORD obrazac u nastavku, popunite ga i ispunjenog pošaljite na e-mail adresu: dani.mladena.kerstnera@gmail.com 

WORD PRIJAVNICA

Prijave pristigle nakon 2. 11. 2020. neće se uzimati u razmatranje.