window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-3J2HL4H7EM');

Back to Black

Početna/Back to Black
Back to Black

Back to Black

Zbog pravila privatnosti YouTube treba Vaše dopuštenje za učitavanje. Za detalje, molimo pogledajte naša Pravila privatnosti
Prihvaćam

Originalni naslov: Back to Black
Redatelj: Sam Taylor-Johnson
Žanr: biografski, drama
Uloge: Marisa Abela, Eddie Marsan, Jack O’Connell
Trajanje filma: 2 sata i 2 minute
Godina: 2024
Distribucija: Editus d.o.o.
Dob:

Sadržaj:
Film prati život i glazbu Amy Winehouse kroz njezino putovanje od adolescencije do odrasle dobi i stvaranje jednog od najprodavanijih albuma našeg vremena. Slavnu pjevačicu utjelovila je Marisa Abel, a u filmu glume i Jack O’Connell, Lesley Manville, Eddie Marsan i drugi.

Amy Winehouse naširoko se smatra jednom od najvećih umjetnica u novijoj povijesti, prodavši više od 30 milijuna ploča diljem svijeta, a danas generirajući više od 80 milijuna streamova mjesečno. Njezin hvaljeni producirani album Back To Black iz 2006. doveo ju je do svjetske slave, osvojivši (tada) rekordnih 5 nagrada Grammy, uključujući album godine i pjesmu godine za hit singl Rehab. BACK TO BLACK usredotočit će se na Amynu izvanrednu genijalnost, kreativnost i iskrenost koji su prožimali sve što je radila. Putovanje koje ju je odvelo od ludila i šarenila Camden High Streeta 90-ih do globalnog obožavanja – i opet natrag, gleda kroz perspektivu slavnih i promatra ovo putovanje iza zrcala, da vidi što je Amy vidjela, da osjeti što je osjećala.

ULAZNICE

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Centra za kulturu i informiranje radnim danom od 7:30 do 15 sati te na dan prikazivanja od 19 do 20.

Datum

tra 20 2024
Expired!

Vrijeme

20:00 - 22:10

Lokalno vrijeme

  • Timezone: America/New_York
  • Date: tra 20 2024
  • Time: 14:00 - 16:10

Labels

Kino
Centar za kulturu

Lokacija

Centar za kulturu
Ludbreg, Trg Sv. Trojstva 19
Kategorija
Centar za kulturu i informiranje 'D. Novak'

Organizer

Centar za kulturu i informiranje 'D. Novak'
Phone
042 306 114
Email
info@czkidn.hr
Website
https://www.czkidn.hr