window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-3J2HL4H7EM');

Ludbreg petkom – Izložba Zorana Horvata

Početna/Ludbreg petkom – Izložba Zorana Horvata
Zoran Horvat - Živjeti snove - najava izložbe

Ludbreg petkom – Izložba Zorana Horvata

Zoran Horvat, rođen 30. 4. 1970., iz Donje Dubrave. Oženjen, otac troje djece, po zanimanju elektrotehničar. Strastveni je zaljubljenik u umjetnost bilo to glazba ili slikarstvo u amaterskom smislu. U slikarstvu se iskušao 1995. godine, no zbog aktivnog bavljenja glazbom to je ostalo po strani. Ozbiljnije je počeo slikati 2016. godine u tehnici – sprej, akril i ulje. Voli istraživati smjerove kao što su impresionizam, apstrakcija, geometrijska apstrakcija itd. U posljednje vrijeme privlače ga i skulpture. Motivi njegovih radova su pretežito pejzaži iz međimurskog krajolika, a nisu mu strana ni druga područja i motivi. Izlagao je nekoliko puta na manifestacijama u Donjoj Dubravi, a posebno mu je drago izlaganje na izložbi ˝ GRISIA 2017 ˝ u Rovinju.

Slikarstvo je za njega putovanje kroz osjećaje, gdje slikar ima tu privilegiju da pomoću kista i boja svoje misli prenese na platno, te otputuje bilo kuda i bilo gdje.

Date

lip 03 - 09 2022
Expired!

Time

18:00 - 15:00
Dvorac Batthyany

Location

Dvorac Batthyany
Ludbreg, Dvorac Batthyany