window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-3J2HL4H7EM');

Muzej grada Ludbrega – Izložba “S koljena na koljeno”

Početna/Muzej grada Ludbrega – Izložba “S koljena na koljeno”

Muzej grada Ludbrega – Izložba “S koljena na koljeno”

Muzej grada Ludbrega ove godine se po prvi puta uključuje u Edukativnu muzejsku akciju koja se održava već 28 godina, a ove godine njen je moto (ZA)JEDNO – svi za muzej! Muzej grada Ludbrega je kreirao program u kojem će sudjelovati učenici iz osnovnih škola ludbreškog kraja. Oni će aktivno sudjelovati u zaštiti i očuvanju nematerijalne kulturne baštine. Tema istraživanja je usmena predaja pa će učenici uz pomoć učitelja istražiti zanimljive priče svog kraja u kojima će aktivno sudjelovati i njihove obitelji. Očekuju vas brojne priče, legende i praznovjerja koje se prenose s generacije na generaciju, odnosno “S KOLJENA NA KOLJENO”. Kroz njih će vas kao kustosi provesti upravo učenici koji će predstaviti svoje istraživanje.

Izložba je otvorena od 19. svibnja do 01. lipnja u izložbenom prostoru dvorca Batthyany u Ludbregu, radnim danom od 07:30 do 14:00h uz prethodnu najavu u inbox ili na broj telefona 042/421-512.

Datum

svi 19 2023
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:00

Lokalno vrijeme

  • Timezone: America/New_York
  • Date: svi 19 2023
  • Time: 12:00 - 13:00

Labels

Izložba
Dvorac Batthyany

Lokacija

Dvorac Batthyany
Ludbreg, Dvorac Batthyany