window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-3J2HL4H7EM');

Predstavljanje knjige Aleksandra Horvata ‘Meni je v Ludbregu lepo’

Početna/Predstavljanje knjige Aleksandra Horvata ‘Meni je v Ludbregu lepo’

Predstavljanje knjige Aleksandra Horvata ‘Meni je v Ludbregu lepo’

Aleksandar Horvat zaljubljenik je u najljepši jezik na svijetu – kajkavski i toliko rado dočarava njegovo bogatstvo. On je čovjek koji ima brojne talente i vrline, jedna od njih je pisanje.
Godine 2018. uključuje se u pisanje kolumni za Ludbreške novine. Od tada je zadnja strana svakog broja novina tradicionalno ‘njegova’.
Ove je godine odlučio sakupiti tekstove iz prve tri godine pisanja za Ludbreške novine (2018. – 2021.) i pretočiti ih u svoju drugu po redu knjigu (Grad v sredini sveta, 2018.) koja nosi naslov ‘Meni je v Ludbregu lepo’.
Pozivamo Vas da nam se pridružite na promociji njegove nove knjige koja će se održati 10. studenoga (četvrtak) u novoj dvorani CZKIDN (Trg svetog Trojstva 19) s početkom u 18 sati.
U programu će sudjelovati književnica Božica Jelušić, urednica Iva Havaić, autor fotografija Miroslav Vađunec i ŽVS Pajdašice. Moderatorica programa je Matea Maltarić.
Predstavljanje knjige održat će se u suradnji Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ Ludbreg i Gradske knjižnice i čitaonice ‘Mladen Kerstner’. Događaj će ujedno biti i dio programa Mjeseca hrvatske knjige u organizaciji gradske knjižnice.
Po završetku programa moći ćete kupiti knjigu s potpisom autora po promotivnoj cijeni od 50 kuna.

Datum

stu 10 2022
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:00

Lokalno vrijeme

  • Timezone: America/New_York
  • Date: stu 10 2022
  • Time: 12:00 - 13:00
Centar za kulturu

Lokacija

Centar za kulturu
Ludbreg, Trg Sv. Trojstva 19
Centar za kulturu i informiranje 'D. Novak'

Organizer

Centar za kulturu i informiranje 'D. Novak'
Phone
042 306 114
Email
info@czkidn.hr
Website
https://www.czkidn.hr