window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-3J2HL4H7EM');

Zona interesa

Početna/Zona interesa
Zona interesa

Zona interesa

Zbog pravila privatnosti YouTube treba Vaše dopuštenje za učitavanje. Za detalje, molimo pogledajte naša Pravila privatnosti
Prihvaćam

Originalni naslov: The Zone of Interest
Redatelj: Jonathan Glazer
Žanr: drama, povijesni
Uloge: Freya Kreutzkam, Sandra Hüller, Christian Friedel
Trajanje filma: 1 sat i 45 minuta
Godina: 2023
Distribucija: MCF d.o.o.
Dob: 12

Sadržaj:
Zapovjednik ozloglašenog Auschwitza, Rudolf Höss te njegova supruga Hedwig žele stvoriti život iz snova za svoju obitelj u kući i prekrasnom vrtu smještenima odmah pored koncentracijskog logora… Moderno remek-djelo sedme umjetnosti “Zona interesa” Jonathana Glazera jedan je potpuno unikatan i poprilično originalan prikaz zla koje je ljudski um sposoban počiniti isključivo za vlastito dobro.

Dobitnik velike nagrade žirija na festivalu u Cannesu! Dobitnik Oscara za najbolji međunarodni film i u kategoriji zvuka. Pet nominacija za nagradu Oscar uključujući za najbolji film i režiju! Tri nominacije za nagradu Zlatni globus uključujući najbolji film! Šest nominacija za nagradu Europske filmske Akademije uključujući za najbolji film i režiju! Devet nominacija za britansku nagradu BAFTA!

ULAZNICE

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Centra za kulturu i informiranje radnim danom od 7:30 do 15 sati te na dan prikazivanja od 19 do 20.

Datum

tra 06 2024
Expired!

Vrijeme

20:00 - 21:45

Lokalno vrijeme

  • Timezone: America/New_York
  • Date: tra 06 2024
  • Time: 14:00 - 15:45

Labels

Kino
Centar za kulturu

Lokacija

Centar za kulturu
Ludbreg, Trg Sv. Trojstva 19
Kategorija
Centar za kulturu i informiranje 'D. Novak'

Organizer

Centar za kulturu i informiranje 'D. Novak'
Phone
042 306 114
Email
info@czkidn.hr
Website
https://www.czkidn.hr