Haiku prijateljima!

Poziv na sudjelovanje u stvaranju HAIKU ZBORNIKA – LUDBREG 2018.

Urednički odbor i Centar za kulturu i informiranje pozivaju sve zainteresirane haikuiste da svoje radove pošalju na našu adresu.

 

Broj haikua koje šaljete na natječaj je ograničen na 6 po jednom autoru. Za one koji se bave haikuom erotske tematike bar jedan haiku može biti (u tih 6) s tom tematikom. Za erotske haikue dodjeluje se  plaketa  „Afrodita“.

 Haikue za objavu u zborniku odabrat će uredništvo.

Molimo da haikue šaljete u Word dokumentu (kao privjesnicu u mailu) kojeg ćete nazvati svojim imenom i prezimenom (npr. branko.dijanosic.doc). Molimo ne šaljite dokumente koji imaju naziv tipa Haiku Ludbreg 2018.

Radove pošaljite e-mailom na našu adresu info@czkidn. Ukoliko niste u mogućnosti slati elektronskim putem, možete poslati i poštom na našu adresu. Ako su haikui prevedeni na engleski jezik (mi ne preuzimamo odgovornost za kvalitetu prijevoda) obavezno napišite tko je autor prijevoda.

Molimo da ne šaljete nikakve šifre već ime i prezime autora, natječaj nema natjecateljski karakter.

Svoje haikue šaljite zaključno s datumom 30. travnja 2018. godine, radovi pristigli nakon tog termina neće se uvrstiti u zbornik.

Haiku susret se održava u Ludbregu  9. lipnja 2018. Ukoliko se želite pridružiti u „zdravici“ za  vrijeme ručka – pripremite se!

Prijavnicu za sudjelovanje na Haiku susretu naći ćete na našoj web stranici   www.czkidn.hr . Prijavnica će biti objavljena u svibnju 2018.

Doviđenja u Ludbregu!

Srdačno Vas pozdravljamo!

 

 Centar za kulturu i Urednički odbor