Proteklog smo mjeseca proveli istraživanje o kulturnim navikama i potrebama građana grada Ludbrega i stanovnika pripadajućih mu naselja.

Građani grada Ludbrega i stanovnici pripadajućih mu naselja zamoljeni su da ispune anketni upitnik kako bismo doznati što možemo unaprijediti u našem radu kako bi povećali sudjelovanje građana u kulturnom i društvenom životu lokalne zajednice. Cilj istraživanja bio je dobiti povratne informacije i detektirati probleme. Trudili smo se uključiti što više građana pa smo uz anketiranje licem u lice anketni upitnik objavili i na web stranici i društvenim stranicama CZKIDN-a, na službenim i društvenim stranicama Grada Ludbrega i na portalu Ludbreške e-novine.

Odlučili smo rezultate ankete objaviti javno jer vjerujemo da će biti korisni i drugim javnim ustanovama u kulturi, kao i gradskim udrugama koje provode društveno-kulturne programe. Građani su ispunjavanjem ove ankete dali korisne smjernice i gradskoj upravi i svima koji vole Ludbreg i žele unaprijediti kulturnu scenu našeg grada.

Sudjelovanje u anketi bilo je u potpunosti anonimno i dobrovoljno.

Rezultate i njihovu analizu možete pogledati na linku u nastavku.