window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-8X5D7PV227');

Ludbreg petkom – predstava za djecu ‘Četiri čarobne riječi’ – Teatar Prestige

Početna/predstava za djecu/Ludbreg petkom – predstava za djecu ‘Četiri čarobne riječi’ – Teatar Prestige
Učitavanje Događaji

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović, od samih početaka svoje karijere, već skoro 20 godina nastupa za djecu. Njegova nova mađioničarska predstava za djecu naziva „Četiri čarobne riječi“ pravi je hit među vrtićkom i školskom djecom diljem Hrvatske.
Lukina autorska predstava „Četiri čarobne riječi” osim što je izuzetno duhovita, edukativna i interaktivna, ima nekoliko vrlo snažnih pozitivnih utjecaja na djecu i mlade, kao što je: smanjenje vršnjačkog nasilja, jačanje dječjeg samopouzdanja, učenje bontona te razvoj spontanosti, mašte i kreativnost. Predstava također ima i terapeutski učinak, jer je ispunjena smijehom od prve do zadnje minute, a smijeh pozitivno utječe na sve aspekte dječjeg zdravlja i karaktera.

Konkretne poruke koje djeca dobivaju u predstavi su da se sa lijepim i pristojnim riječima (Izvoli, Hvala, Molim, Oprosti) sve može postići i dobiti, da se upornost isplati, da ne odustaju i kad im stvari nekad ne uspiju iz prve. Također tu su još i poruke da se zajedništvom postiže više i jače, da je važan timski rad te da je svatko važan u doprinosu zajednice.
Kroz interaktivne trikove, Luka uči djecu lijepom i nježnom ophođenja sa životinjama, da se humorom i pozitivnim pristupom problemu lakše rješavaju isti te da kad se probudimo, prvo moramo oprati zube i umiti se, a potom jesti zdravi doručak.