O izložbi

Izložba I stayed (Ostala sam) Klaudije Raab njena je prva samostalna izložba. Izložene slike prikazuju autoričine osjećaje te su nastajale od 2020. godine do danas. Radovi su izrađeni u tehnici tempere, tuša, akrila, vodenih boja ili njihovom kombinacijom. Izložena je i Klaudijina ilustrirana bilježnica s pjesmama.

O autorici

Klaudija Raab rođena je 2001. godine u Koprivnici, gdje je i završila opću gimnaziju Fran Galović te upisala smjer medijski dizajn na Sveučilištu Sjever. Samouka je umjetnica, u gimnaziji se bavila portretima olovkom, a kasnije se zanima za tempere i slične medije. Piše i pjesme čije stranice dekorira linijskim ilustracijama, a najviše se bavi slikanjem te na taj način izražava svoje osjećaje.

Najviše radova napravila sam za vrijeme lošijeg perioda u svom životu. Na taj sam način izražavala sve što osjećam jer to nisam znala opisati riječima. To radim dan danas, samo malo više eksperimentiram nego prije. Ponekad je to vrlo apstraktno i čudno, ponekad se sve da nekako pročitati iz mojih radova. Većina mojih radova nije tako sretna i lijepa no mogu se pročitati na pozitivan način jer mislim da iz takvih situacija u životu najviše naučimo te težimo tome da idemo naprijed.

Galerija

Video

Zbog pravila privatnosti YouTube treba Vaše dopuštenje za učitavanje. Za detalje, molimo pogledajte naša Pravila privatnosti
Prihvaćam